Finansieringslösningar för dig med trasslig ekonomiAlla artiklar

Det blir allt vanligare att svenskar hamnar i ekonomisk knipa med skulder, lån, höga räntor och betalningsanmärkningar. Tyvärr är det svårt att ta sig ur dessa situationer när man väl har hamnat där och de allra flesta begränsas enormt mycket ekonomiskt och kan varken ta lån eller ansöka om kreditkort.

Men det behöver inte vara helt hopplöst och beroende på vilka behov man har finns det oftast lösningar även för de som har kört sin ekonomi i botten. Två av dessa lösningar är snabblån med låga krav och debetkort med förmåner som liknar kreditkort.

Snabblån som passar de flesta

Som bekant är det mycket svårt att få ett lån om man inte har en tillräckligt stabil ekonomi och har man dessutom en betalningsanmärkning så är det i princip helt omöjligt. Däremot finns det ALDRIG garantier på att man godkänns för ett lån, oavsett hur ens ekonomi ser ut.

Det finns dock ett par långivare som erbjuder snabblån – också kallade SMS-lån – med låga krav vilket innebär att man kan låna mindre belopp för att täcka oväntade utgifter. För att hitta dessa långivare rekommenderar vi att du vänder dig till en jämförelsesajt med SMS lån som beviljar alla. Där kan du läsa mer om de olika lånen och deras villkor för att se om du kan hitta något som passar.

OBS! Tänk på att det finns anledningar till varför lån och krediter har de villkor de har och i många fall är det inte rekommenderat att man ansöker om fler lån om man redan har skulder. Villkoren är till för att skydda både dig och långivaren. Därför är det istället bättre att fokusera på att stabilisera din ekonomi innan man börjar låna mer. Med det sagt är livet komplicerat och ibland behöver man extra finansiellt stöd.

Ett debetkort med ekonomiapp

En annan riktigt smart lösning för den som vill ha tillgång till ekonomiska förmåner är så kallade debetkort. Ett debetkort är ett betalkort som saknar kredit och därför är villkoren för dem betydligt lättare än för kreditkort.

De bästa debetkort idag har, trots avsaknad av kredit, förmåner som kan liknas vid kreditkort däribland reseförsäkring och bonuskort. Dessutom har de alltid en tillhörande ekonomiapp med verktyg som hjälper dig få ordning på din ekonomiska situation, exempelvis köpgräns, spartips, sparkonton och budgetverktyg.

Därmed kan debetkort dels ge dig ekonomiska förmåner och dels de verktyg du behöver för att sluta leva över dina tillgångar. En win-win för dig som behöver hjälp helt enkelt.

Lämna en kommentar